Enkle Tips Du Bør Vite Før Du Camper

Dette landet er fylt med en rekke fantastiske naturreservater og nasjonalparker, men hvert år velger flere mennesker seg å kommunisere med naturen og velge sterile hoteller. Det er på tide å komme tilbake til det grunnleggende, og en morsom campingtur er bare veien å gå. Les videre for tips og tips om hvordan du har det gøy utendørs.

Reserver din plass på en campingplass så snart som mulig. Spesielt om sommeren er mange interessert i camping med familiene sine. Hvis du gjør din reservasjon om vinteren, er du mye mer sannsynlig å få best mulig pris. Disse besparelsene kan oversette til ekstra familiemoro mens du er på ferie.

Ta med en stor søppelpose for skittentøy, og oppbevar den på et sentralt sted, egnet for alle i festen. La dem pakke klærne sine individuelt, da dette gjør det mye enklere å finne enn om du legger alt i en felles oppbevaringsboks eller veske. Kaste i et tørketrommelark til en hvilken som helst pose du vil lukte frisk.

Visste du at et enkelt speil kan redde livet ditt? Hvis du er camping og ender opp i en overlevelse situasjon, en enkel håndholdt speilet kan brukes til å signalisere for hjelp mange miles away. Ikke Kjøp standard glass speil, mange camping forsyne butikker selger speil laget av Lexan som vil flyte og er praktisk talt uknuselige.

En stor bekymring med mange mennesker som går camping er bugs. Ikke bli sittende fast i midten av ingensteds uten å ha en slags bug repellant. Sjekk omgivelsene dine før du setter opp leiren for noen veps reir eller maur åser som kan føre til at du problemer. Bruk lange bukser og lang-ermer når det er mulig og inspisere deg selv for flått og til.

Unngå eventuelle dyreliv du kan komme i kontakt med. Bears har blitt et ganske stort problem med bobiler. I noen parker de har vært kjent for å rippe åpne bagasjerommet på en bil for å få tilgang til mat. Vaskebjørn er også et stort problem i mange campingplasser. Ikke bare er de smarte og kan få tilgang til mat forsyninger lett, men de kan bære sykdom også.

Lag en liste over ting du må ta med deg før du går camping. Du tror kanskje du er stor på pakking, men lite annet er verre enn å være ute i midten av skogen og innser du har glemt Allergi medisiner. Sett deg ned og lag en omfattende liste over alt du måtte trenge i løpet av uken før campingturen.

Prøv å bruke tørketrommel lo for å hjelpe deg med å starte bålet. Begynn å oppbevare loet i en pose et par uker før turen. En enkel måte å huske å spare opp loet er å holde en plastpose i nærheten av tørketrommelen som en påminnelse. På den måten vil det være praktisk å bare ta den på å sette den i bilen din i siste øyeblikk.

Så neste gang du har noen feriedager å nyte, sørg for at du gir air condition og kabel-TV en stor glipp. I stedet velger å nyte å se den naturlige skjønnheten i verden rundt oss. Camping trenger ikke å bety ubehag, men det kan bety mye familiemoro!