Mange ser på campingturer som store unnslipp fra deres daglige stress og liv. Men uten riktig planlegging, kan det hende turen din ikke er så hyggelig. Fortsett å lese for å finne tips og råd for å sikre at ditt neste campingeventyr går uten problemer.

Et godt flerbruksverktøy må være en del av campingutstyret ditt. Det er to typer å ta med. Først er sag / hammer / øks 3-i-1-verktøyet som skal brukes til ved og andre gjøremål. Den andre er standard flerbruksverktøy med en rekke verktøy på som en boksåpner, pinsett, saks og en kniv.

Før du drar ut på den etterlengtede campingturen, må du sørge for at området der du planlegger å slå leir, ikke krever campingtillatelse. Hvis du tilfeldigvis camper på et sted som krever en, og du ikke fikk en, kan du stå overfor en ganske heftig billett eller bot fra en lokal skogvokter.

Du kan forestille deg at naturen har en uuttømmelig tilførsel av ved, men det kan være noe annet enn vått tre som nekter å brenne. Det er smart å ta med eget tre og sørge for at det holder seg på et tørt område.

Når det er på tide at du legger deg i søvn, er det en god ide å sette kjølerne du hadde med deg i bilen. Bjørner har blitt ganske kunnskapsrike i disse dager og har funnet ut at disse kjølerne vanligvis har matvarer, og dette vil tiltrekke dem til campingplassen din.

Tørketrommel kan gi god opptenning for å lage bål. Begynn å samle lo fra filteret i tørketrommelen din flere uker før campingeventyret ditt. Oppbevar en plastpose rett ved siden av tørketrommelen og legg loen der inne. Ved å bruke denne metoden kan du anskaffe tenning og leir samme dag.

Vær forberedt på kaldere vær enn forventet når du velger en sovepose å ta med på campingtur. Velg alltid en sovepose som er vurdert for et temperaturområde like under det du forventer, selv om sommeren. Også soveposer laget av syntetiske fibre vil tørke ut raskere hvis det regner uventet, men soveposer av naturlig fiber vil være lettere å bære.

Ta med førstehjelpsutstyr. Camping er gøy. Det kan også være litt farlig. Vær alltid forberedt. Små skraper og utslett kan være vanlig i naturen. Ta med deg en nødhjelpsutstyr full av alt du trenger. Du vil være glad du gjorde hvis noe går galt.

Vær sikker på at leirbrannen din er helt ute før du forlater en campingplass. For øynene dine kan det virke som om ilden er borte, men rør asken med en pinne, og du kan finne brennende glør. Hell nok vann og rør videre til du ikke ser glør mer i bålplassen.

Som nevnt tidligere, er camping generelt en flott tid unna. Men hvis du ikke klarer å gjøre ordentlige forberedelser, kan campingturen din veldig lett bli en fullstendig katastrofe. Bruk dette rådet for å forsikre deg om at neste gang du skal på camping, går alt på skinner. Viktigst, men husk å ha det gøy!